6/1/09

Tremenda butifarrada9´00h. Bentzinera BP de Sant Feliu . Arribo super puntual , junt amb el meu col-lega CESAR ,que no ens volem perdre l´esdeveniment per res del món. Ja desde lluny es pot veure molt de color groc ( TOPEROS )
haaaala sembla una reunió de canaris…
Jo que em pensava que coneixía a tos els bikers de Sant Feliu.Vaig quedar parat. Anava miran i només en coneixía a la meitat…be no importa.
Comencem a saludar al personal just quan arriba el director d´orquestra ( TOMAS ). Ens conta; crec que sóm una trentena…diu que es hora de marxar…som-hi. En DANI es posa al devant que es el que ha triat la ruta. Comencem a baixar per la ronda de ponent , estació d´autobusos, oooooh. sorpresa. Primera pujada i de primera categoría; Carrer Dr. ligonya amunt. passem per sobre de Monticalvari i de sobte girém a la dreta per enllaçar amb un corriol que despres d´un “repechón” ens porta fins a Les Penyes.
Primer re-agrupament. Seguím pujant per l´asfalt fins arrivar als cuatre camins. Atravassem la Carretera de Tossa i ens possem a “Curriolear” fins arrivar a Parc Aventura. Altre cop baixem fins a la Carretera, que ens portara directamente fins a la pista de la Divina Pastora. Comencem
a pujar a un ritme normal, de sobte algú te la brillant idea de fer una escapada…com si ens haguessim tornat boixos, haaaaala tots al darrera , a pike, arrivem al encreuament del Puig Gros i per sort, hi ha el segon re-agrupament. Descansem una estona, en XAVI hem pregunta si m´he
dutxat pel camí, jeje, estava empapat de suor… Som-hi…Collet de la Mare de Deu, Les Sorres de Sant Benet, Sant Benet, Corriol de Can Rifá, La Creu d´en Barraquer, Can Codolar , La Trencada. Baixem “ a saco “ pel camí que porta fins el inici del Mortirolo. molt guapo, estaba ple de basses i fang molt de fang…la transmisió comença a fer sorolls “raros”. Enllacem amb la baixada de la “V”…burro l ´ultim…tremendo…hi había tanta gent que no sabía per on passar. Arribant abaix del tot haaaaala mes aigua ( Riera ), començem a pujar com podem. Ja ens hem menjat tos els torrons…no per la dificultat sinó pel ritme…per fi arribem a dalt de la “V”. Can Duran, Abocador de Solius, agafem l´asfalt per arribar a una trialera…hala som-hi. Sem posen els pels de punta cuan veig en DANI que anava devant meu ,fer una pirueta del CIRC DI SOLEIL en el aire…seguím baixant; Castell de Solius, Camí de les arrels…vaig al darrera d´en FELISARIO , intentant adelantarlo per la dreta ,per l´esquerra, no hi havía manera. Quan de sobte posa la roda en un forat i cau…al mig del camí…hem pensava que mel menjava.
El cachondeo va augmentan jejeje. quan de nou en FELI intenta travessar una riera que passa just per sota del nou pont…no aixeca prou la roda del davant i …”chof “ …mes cachondeo. Feia temps que no rèia tant…
Anem de tornada amb la panxa buida per l´esforç i amb unes cuantes arrugues de més de tant de riure. Ja sentím l´olor de les butifarres…arribem a l´ort d´en PACO que molt amablemente ens l´ha ofert per fer l ápat. La presencia es impresionant. Les graelles están plenes de butifarres,cansalada, torrades , etc. A la taula; patates, begudes, amb i sense alcohol.
Tot queda devorat en qüestió de minuts…xarrada, cachondeo, mes cachondeo i foto de grup…FANTASTIC.
Agraïments a tota la gent que ha fet possible aquesta butifarrada tan estupenda i a BICIS TOPE per haber-ho organitzat.
Fins un altra.
NARCIS

No hay comentarios: