17/2/09

Pel Coll de L´escorpí

Sortida de Diumenge una mica atípica…Rara perquè sí. Aixo que hi havía la majoría del “ a pike”. Tot semblava pronosticar un día a tope. Pero nó, al millor del día va estar anar al Tramuntana ; dues rondes de cervesa, morro fregit, carn amb salsa, etc. Be aixó va ser el final.
Com sempre a aquesta epoca, a les 9´00h. a la BP. Hi som quasi be tots; ROSILLO , RIGAU, CESAR, ABEL, EMILI “ El King “, PACO, JORDI i mi menda. En PACO abandona abans de començar, ha vist les cares dels presents i ha pensat; avui les passaré putes…Diu que sen va a veure si troba en FELISARIO, adeeeeu.
Arranquem cap a la Carretera de Tossa, Monticalvari .Intento trobar un corriol que porta al km.2 de la Carretera de Tossa, just abans dels cuatre camins. No es possible, portem 4 km. i ja en falten dos, o s´han perdút o han tingut avaría. Arriban al cap de cinc minuts…Reagrupament…Seguím que no ha estat res.
La semana passada ja havíem quedat amb en ROSILLO que iríem a fer un enllaçat de tres corriols nous que várem descobrir fa unes setmanes junt amb un de nou que es veia a través del Google Earth…Després de molt buscar, i buscar…( N´hi había un que començava a renegar ) el trobém i…Comença l’hora de la veritat…Haaaaala tots a saco cap abaix, el cul a tocar de roda per no volcar…Un corriol, dos, el tercér es el més “chungu”, en RIGAU comença a queixarse mes del compte…Que guapo, quins escalons, tremendo. L´hi comento al” King” i a l´Abel si volen tornar a baixar per fer un vídeo…En RIGAU s´acava emprenyant del tot i fot el camp. Un altre que s´en va. Quin día. Fem el vídeo que per cert ja está a YOUTUBE. El últim corriol es el més cachondo…És una recta bastant empinada de pedres soltes que agafas una velocitat bastant elevada…Jo vaig al devant, peró de sobte m´entra el canguelis, freno més del compte i en JORDI que em venía al darrera está a punt de menjar-se la meva roda…Per evitar´ho es tira al terra i en ROSILLO que venía al darrera seu ,una mica més i l´hi passa per sobre ( jo sentía molts de crits peró no veia res ) vinga cachondeo…La millor part del día, apart de les tapes al Tramuntana.
Pujem en direcció al Montclar i decidím fer una pista que ningú había fet fins a les hores…En ROSILLO diu; Tranquil que hi han roderes de motos, segur que porta a algún lloc…jejeje…S´acaba, s´acaba, s´acaba. Hem de tornar enrera ,peró un il-luminat que es diu ABEL l´hi sembla que s´intueix un camí entre les mates…Hala som-hi…A escalar, la bicicleta a l´esquena, pujant per unes roques que molta gent no hi passaría ni a peu…Arribem al Montclar, i cap a baix que es fa tard i s´acaba el morro…decidím baixar pel Coll del Escorpí…Tremendo…En JORDI que no se que s´havía fumát anava com una moto, impossible seguir-l´ho, jo segón, el “King “ tercér que consegueix adelantarme a prop del final…Arribem als Tres Camins, Casanova…jejeje…Tobogans haaaaala tots a saco…Burro l´últim. Ufff, quín día de baixades. Només 25km…Espero que la setmana propera la ruta sigui més llarga. Per cert. EL DIVENDRES ES FESTA!!!!! Siau.

NARCIS

No hay comentarios: