25/5/10

PROVA DE VIDEO

6 comentarios:

Jordi Marina dijo...

Guapo el video...

són els corriols paral·lels a la carretera? Semblen més llargs al vídeo que quan ho fas en directe!!!

Amb quin equip has gravat?

Slaut!!!

a pike bikers dijo...

Si col·lega, són els corriols que baixen per la carretera antiga de Sant Feliu a Santa Cristina.
Bé...l'equip de gravació és una mica "cutre" però efectiu a l'hora.
És una micro càmara enganxada al casc (MICRO SD), que per cert; val quatre "pelas". El resultat, després de passar per un filtratge d'estabilització és aquest: acceptable. De totes maneres aquesta ha estat la primera prova. Espero que en el futur surtin quelcom millor.
SALUT I PEDALS

Unknown dijo...

un 5 sobre 8! es pot millorar! si hi sortisin ties segur estaria millor! Salutacions!

a pike bikers dijo...

Hey...Manolito!!!, estém intentant el tema de les "ties", però no hi ha manera. No en hi ha cap que vulgui venir amb nosaltres. De totes maneres en Jordi de tant en tant es possa una perruca. Ja se que no és el mateix però...

SALUT I PEDALS

Xavi dijo...

Per ser la primera prova està molt bé. Narcís com dius que ha passat per un filtratge d'estabilització a què et refereixes? Per cert, i a nivell estètic, es pot treure la data de filmació d'abaix a la dreta? Els començaments sempre són de provar què va millor. I com te la lligues al casc?

César C.A. dijo...

Hola Xavi.

El video està estabilitzat amb el Deshaker del Virtualdub, amb una configuració que han trobat els "Agacha el Lomo" i que deixa el video força arreglat (si veiessis l'original...)
A veure com trobes el següent, tu comenta amb total sinceritat ;) .

El tema de la data el tinc mig-arreglat retallant una mica l'alçada del video. En el següent està arreglat així, pero de tant en tant apareix la data.

I al casc va lligada amb un suport que porta, i aquest amb brides al casc. De totes formes, Lorenzo Montón de "jelmetcamexperience.blogspot.com" ha publicat un sistema "universal" per cualsevol càmara i bicicleta.

Salutacions,
César