30/3/09

Inscripció de l´any 1799


CAMI DE LA MURTRA ORIGINAL
Diumenge 8´00h. está ploguent i fa vent, decidím posposar la sortida a veure si es calma una mica la cosa…9´30h. segueix ploguent i fent molt de vent…FESTA, avui toca mirar la F1., 10´00h. hem torno a ficar al llit…només faig que donarl-hi voltes a veure que puc fer ja que dona la sensación que estíc perdén el temps ( el diumenge el matí es per anar en bici, exclusivament, i tot el que commporta jejeje (lease tramuntana))zzzzzzzzzzzzzzzz.
A les 12´00h. aprox. en torno a aixecar i m´adono que el temps es comença a arreclar una mica penso serém gili….be començo a pensar que faré per dinár…quan de sobte Riiiiiiinnnnggggg, sona el móvil…es en JORDI en pregunta si vull sortir després de dinar fer una volta JEJE quina pregunta….siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.ja se m´ha alegrát el día ( mira que soc facil de contentar ). Quedem a les 15´30h. a la BP com sempre.
Que passa neng…ha Begur mes cava del compte i está butít…comencem a perfilar la ruta que ens porta fins a Santa Cristina, en direcció a Solius passant pel Restaurant Mas Plá, seguím per l´asfalt per girár a la dreta passat el Monestir. Després d´ unes guantes pistes i corriols arrivém a la carretera que puja de la variant de Santa Cristina fins l ´abocador de Solius. La proximitat de l´abocador es nota cada vegada més, es terrible, pocas vegades había notat una pudor tant forta a la zona…passem pel lateral del esmenat abocador reseguint la valla perimetral. Al arrivar al final girém a l´esquerra i acabém en una rotonda de sorra, que, si no ho coneguesis faríes mitra volta i tornaríes enrera, pero NO, hi ha una sortida cap a la riera…com que el terra está humít A SACO cap a baix, passém la riera i agafém el camí romantic cap a dalt…al cap de un parell de kilometres trovém la pista que ve de la V, girém a la dreta ( avui no hi ha gaire cachondeo, es que només erem dos ) per anar a buscar el descens que baixa desde el Mortirolo…haaaala plat petito i a patir, arribém a la pista ample i acabém d´arribar fins a Can Cabanyes. Aném a veure la Pedra del Sacrifici…
De Baixada, quan comença el descens ,cap a la trencada, en JORDI veu una pedra en un laterál de la pista que es prou auténtica…decidím donar-hi un cop d´ull. Es una roca inmensa que, quan l´hi dones la volta (no has de girar la pedra, ets tu que fas la volta pel darrera la pedra, VALE ) descubriexes una inscripción de l´any 1799, una passada. Hi tinc que tornar amb mes tranquilitat.
Seguím baixant, A SACO PACO fins a la trencada, pista de Can Codolar, La Creu d´en Barraquer….EEEEP. Perqué no baixém pel Cami de la Murtra Original, es a dir baixarl´ho sencer…crec que no ho hem fet mai ( per algo será ). Som-hi…baixo el sillín fins abaix del tot , i, canya…molt complicat, molt técnic. Hem de parar un cop a treure un arbre caigut al mig del camí…seguím, hi ha un trós molt guapo que enllaça una mica de planer amb una roca molt técnica que posa a prova la forquilla….UUUFFFF…hem de fer un altre parada, aixó ja es massa…no tením co…….només son deu metres a peu i torném a pujar per enllaçar al cap de uns pocs metres amb el Camí de la Murtra que ja coneixiem. El tros ciclable es guapo, guapo…pero també técnic técnic…la semana propera el proposarém a la resta del grup.
Baixém la Murtra a saco, els Tres camins, Casanova, SANT FELIU…
Beeeeeee, be ha estat per ser un Diumenge per la tarda…la semana que ve més.
SALUT I PEDALS
NARCIS

No hay comentarios: